máj
24
pén
Camino praktikák @ Magnetház Rendvényközpont
máj 24 @ 7:00 du. – 10:00 du.

Egy rendhagyó estével készülünk nektek! Miután megnéztük a Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón című filmet igazi zarándokokkal fogunk beszélgetni erről az élményről, trükkökről, praktikákról. Na és hogy miért érdemes elmenni egy ilyen hosszú útra, átszellemülni.

A filmről:
“Amikor Hape, a híres humorista egy esti fellépése során a kimerültségtől összeesik a színpadon, orvosa azt tanácsolja neki, hogy vegyen ki pár hónap pihenőt. A férfi hallgat rá: vallásos nagymamája emlékére úgy dönt, végigjárja a Szent Jakab zarándokutat, azaz az El Caminót. A mozgástól kissé elszokott Hapét útja során számtalan új élmény éri, és kezdetben többször az is megfordul a fejében, hogy inkább visszafordul és visszatér a civilizációba. Szerencsére nem csak rossz dolgok történnek vele, s Hape mind inkább azt kezdi érezni, a zarándoklat változást hoz az életébe.”
(forrás és bővebben: https://bit.ly/2JiQE0K)

Szakértőink:

Halász Judit – 2017-ben egyedül vágott neki a 800 kilométeres útnak és most azért jön el hozzánk, hogy megossza veletek történetét kitartásról, lemondásról, életre szóló találkozásokról. Akik fontolgatják, hogy nekivágnak az útnak, nagyon hasznos gyakorlati tippeket kaphatnak majd tőle.

!További szakértő felkérése folyamatban!

Az estét moderálja: Bárdos Rita

Belépőt nem szedünk, de adományokat szívesen fogadunk!

(borítókép forrása: https://bit.ly/2PODE3T)